Skyddsgaller

Art. nr. S-GALLER

Skyddsgaller sätter man inte i bilen för syns skull utan för att skydda människor och djur.

Vilket skyddsgaller som passar i din bil ser du i listan nedan!

Kontakta oss om ni har några funderingar & för fraktkostnad!  https://nosworks.se/kontakta-oss/

 

1700 kr

Skyddsgaller sätter man inte i bilen för syns skull utan för att skydda människor och djur. Skyddsgallret skall vara en skyddande barriär mot lasten i bilen och kunna motstå de mycket stora krafter som uppstår vid en kollision. Även enkla föremål kan vara dödligt farliga vid en tämligen harmlös kollision om de kastas fram från bagageutrymmet. Alla våra galler är modellanpassade för respektive bilmodell och har testats av oss då det gäller funktion och montering. Monteras med några enkla handgrepp utan vare sig åverkan på bilen och utan behov av verktyg.
I listan till höger finns aktuella skyddsgaller för respektive bilmodell i alfabetisk ordning. Det kan finnas avvikelser för respektive skyddsgaller som är till specifik bil och detta framgår i så fall i den öppningsbara monteringsanvisningen.

Skyddsgallret är svensktillverkad &  kan hämtas fritt från  lager i Strängnäs eller skickas med post, kontakta på pris på frakt!

Har ni en transportbil så har vi en bra lösning till er eller två! Gå in och kika i menyn under ”Hund i bil” där erbjuder vi även mont. av ”Solfilm” för att skydda din hund mot strålningsvärme och insyn!

SE VILKET GALLER SOM PASSAR TILL DIN BIL

Andra kunder gillade också

Titel

Till toppen