Artfex bilbur är tyst, säker och mångsidig hundbur för transport av hund i bilen och är robust konstruerad och ger din hund generöst med utrymme samt konstruerad för att följa karossens form. Lucka är låsbar med nyckel och utrustad med gasdämpare. Burens golv är gummerat för optimalt halkskydd. Den praktiska takskivan kan dessutom användas som trimbord vid exempelvis utställning eller tävling.

Buren från Artfex uppfyller Jordbruksverkets rekommendationer och är tillsammans med säkerhetsselen (säljs som tillbehör) krocktestad av, SP Statens tekniska forskningsinstitut och uppfyller jordbruksverkets rekommendationer. Testet är utfört enligt ECE-R17 som är en Europastandard för förankring av last i bil. Artfex bilburar har fått ”Bäst i test” av Teknikens Världs test av hundburar. Hundburen är svensktillverkad & levereras omonterad.

Har ni en transportbil så har vi en bra lösning till er eller två! Gå in och kika på:

DUBBELGOLV LASTSLÄDE

Artfex har 8 olika burar i 5 storlekar i sitt sortiment. Vi benämner burarna som universalmodell, eftersom en och samma bur får plats i många olika bilars bagageutrymme. Gå in på ARTFEX länken nedan och se vilken bilbur/grind/skyddsgaller som passar just i din bil!

HUNDPRODUKTER
KONTAKTA OSS