Dubbelgolv
Lastsläde

Med ett dubbelgolv menas att man har ett förhöjt golv som monteras i bilen där man kan välja att ha förvaring under samt ovanpå själva golvet. På bilderna så har vi två varianter, en med en singelbur med lådor under för förvaring där du plockar ut din hund från sidodörren.

Den andra varianten är en lastsläde som du drar ut med hundburen på vilket innebär att du kan ha flera burar utan att bygga på höjden. De inre burarna öppnar du då från sidodörren/dörrarna och tar ut hunden den vägen.

Har du tex. bara en dubbelbur så kan du ha den längst in och sen din packning framför. På så sätt åker också hunden säkert vid en ev. krock bakifrån!

Hur många burar man kan ha eller hur man skall placera dem beror ju så klar på hur stort utrymme ditt fordon har. Under fliken ARBETS/SPECIALFORDON och FORDONSINREDNING kan ni se vad våra leverantörer har för alternativ.

Om du vill ha hjälp eller mer information om hur det skulle passa i just ditt fordon, kontakta oss, så hjälper vi gärna till så att du och din/dina hundar blir nöjda.

KONTAKTA OSS