Det handlar om bilar…

N.O.S Works AB är ett företag som startades 2006 och vi är verksamma inom Bilstereo / Tillbehör / Specialutrustning samt Renoveringar av och till: Veteranfordon (mestadels amerikanska), Arbetsfordon, Servicefordon, Körskolebilar, Husbilar, Båtar mm.

Vi har i dag arbetat och funnits över 40 år inom bilvärldens olika riktningar.

1979 började arbetet hos den svenska Clarion Bilstereo. Man kan säg att det var rätt in i den hårda skolan där problem skulle lösas och ingenting var omöjligt och dessa regler lever vi efter i dag! ”Inte förens kunden är nöjd är vårt arbete slutfört”!

Förutom Bilstereo så var Bilsporten väldigt viktig på Clarion där det arbetades som, mekaniker på Rally, Rallycross och Dragracing.

Efter 20 år hos dom så startades egen verksamhet som, Påbyggnadskonsult samt Problemlösare åt olika Bil och Bilstereo märken så som VW, Pioner mm. Vi har nu med detta i vår ryggsäck byggt upp en verkstad i Strängnäs med inriktning på olika lösningar efter kundens Behov och Önskningar.

Under fliken ”Tjänster”” samt Arbetsfordon/Specialfordon” kan ni läsa mer om våra tjänster. Hittar ni inte det ni söker så hör av er så kanske vi kan uppfylla era önskningar!

Efter alla år inom Bilstereovärlden så är det så klart även det en stor del av verksamheten. I vår Webshop kan ni se många olika artiklar i vårt sortiment som kan beställas direkt hem till dig!

Tack och Välkomna till oss!

We keep your car rockin’

KONTAKTA OSS