Hem/Webbshop/Övrigt/Hundprodukter/Hundgrind – Enkeldörr Modell 2

Hundgrind – Enkeldörr Modell 2

Art nr 10009

Artfex Hundgrind Enkeldörr Modell 2

Bredd: 90 cm. med utfyllnadenheten, hundben bortåt 120cm bred (8 st. Hundbenen och dess fäste är silverkromaterade)
Höjd: 75 cm. mätt när den är monterad i ”högsta höjd, med den övre utfyllnadsenheten: 85 cm. mätt från det att grinden är monterad i ” högsta höjd. Dörrens öppning bredd: 85 cm. höjd 68,5 cm. Grindens golvram är 74 cm. djup och 90 cm. bred och denna golvram är inte justeringsbar i storlek.
Vikt 13 kg. (ca 14,4 kg.).

Passlista för ARTFEX ” universala grindar hittar du längst ner på sidan!

V.G. ANGE BILENS REGISTRERINGNUMMER VID BESTÄLLNING. ANGES I ANTECKNINGSRUTAN I KASSAN.

BUREN KAN ÄVEN  HÄMTAS FRITT FRÅN LAGER I STRÄNGNÄS. KONTAKTA OSS I SÅDANT FALL!

3600 kr

En tyst, säker och mångsidig hundgrind för transport av hund i bil med många genomtänkta detaljer. Grinden är universal och finns i två modeller Modell 1 & Modell 2.

Det som skiljer Modell 1 dubbeldörr och Modell 2 dubbeldörr är att Modell 2 är något högre och kan bättre passa bilar med mer lutande baklucka (även om detta är väldigt individuellt från bil till bil), detta för att på bästa möjliga sätt ge maximalt utrymme åt hundarna.

Grinden är justerbar i lutning, bredd, höjd och monteras i bilen helt utan påverkan på fordonet. Fastsättning av grind görs i bilens surrningsöglor.

Låsbara dörrar med nyckel och gasfjäder för att på ett bekvämt sätt hålla uppe luckorna.

Avdelare finns som ett tillbehör att köpa till och passar endast att montera på Grind Modell 1 Dubbeldörr & Grind Modell 2 Dubbeldörr.

Hundgrinden är är svensktillverkad & levereras omonterad. Varorna kan hämtas fritt från  lager i Strängnäs eller skickas med post.

Har ni en transportbil så har vi en bra lösning till er eller två! Gå in och kika i menyn under ”Hund i bil” där erbjuder vi även mont. av ”Solfilm” för att skydda din hund mot strålningsvärme och insyn!

Har ni några frågor eller funderingar så kontakta oss gärna, vi är själva hunduppfödare och kan ge er råd, tips och trix.

SE VILKEN BUR/GRIND SOM PASSAR TILL DIN BIL

Andra kunder gillade också

Titel

Till toppen