Hem/Webbshop/Övrigt/Hundprodukter/Hundbur Medium Gavel LT

Hundbur Medium Gavel LT

Artfex Hundbur MEDIUM GAVEL LT
Art nr 10012
Bredd: 830 mm.
Höjd: 675 mm.
Djup: 495 mm.
Tröskel totalt ca 110 mm. (fast mått)
Vikt 20,1 kg. (21,6 kg.)
Dörren på denna bur är på den välvda 830 mm. sidan. Buren dörr öppnas uppåt, som på alla Artfex burar och dörren på denna bur är förmonterad på den välvda sida som är 830 mm. bred. Även tröskeln är förmonterad på dörrsidan. Ej vändbar. Dörren har ett dörrstopp som lappar över mot tröskeln om 2 cm.

Passlista för ARTFEX ”universala” burar och grindar hittar du längst ner på sidan!

V.G. ANGE BILENS REGISTRERINGNUMMER VID BESTÄLLNING. ANGES I ANTECKNINGSRUTAN I KASSAN.

BUREN KAN ÄVEN  HÄMTAS FRITT FRÅN LAGER I STRÄNGNÄS. KONTAKTA OSS I SÅDANT FALL!

3600 kr

Artfex bilbur är tyst, säker och mångsidig hundbur för transport av hund i bilen och är robust konstruerad och ger din hund generöst med utrymme samt konstruerad för att följa karossens form.

Dörren på buren öppnas uppåt samt att buren har en rak och en välvd sida  vilket innebär att den är spegelvänd och vid montering väljer man om man vill ha väld sida till vänster eller höger. Lucka är låsbar med nyckel och utrustad med gasdämpare samt att burens golv är gummerat för optimalt halkskydd. Den praktiska takskivan kan dessutom användas som trimbord vid exempelvis utställning eller tävling.

Buren från Artfex uppfyller Jordbruksverkets rekommendationer och är tillsammans med säkerhetsselen (säljs som tillbehör) krocktestad av, SP Statens tekniska forskningsinstitut och uppfyller jordbruksverkets rekommendationer. Testet är utfört enligt ECE-R17 som är en Europastandard för förankring av last i bil. Artfex bilburar har fått ”Bäst i test” av Teknikens Världs test av hundburar.

Hundburen är svensktillverkad & levereras omonterad. Varorna kan hämtas fritt från  lager i Strängnäs eller skickas med post.

Har ni en transportbil så har vi en bra lösning till er eller två! Gå in och kika i menyn under ”Hund i bil” där erbjuder vi även mont. av ”Solfilm” för att skydda din hund mot strålningsvärme och insyn!

Har ni några frågor eller funderingar så kontakta oss gärna, vi är själva hunduppfödare och kan ge er råd, tips och trix.

SE VILKEN BUR/GRIND SOM PASSAR TILL DIN BIL

Andra kunder gillade också

Titel

Till toppen