The System 1

Art. nr: CAM-SYS1-Amp

4600 kr

3 i lager

SYSTEM1 är ett unikt ”självgående” aktivt 8” Baslådekit med 2 medföljande Kromade mellanregister/diskant-högtalare som får sin drivkraft (effekt) inbyggt i en extra kanal i baslådan. SYSTEM1 löser det gamla problemet med var man ska placera högtalare i klassiker och framför allt street rods (Båtar,Husbilar mm mm). Med SYSTEM1 behåller du ditt fordons integritet intakt men ändå njuta av kvalitetsljud som många av oss har i våra nya bilar. Satellithögtalare ser ut som AC -ventiler och kan monteras under instrumentpanelen, på kickpanelerna eller på valbar passande plats.  SYSTEM1 är optimalt monterad under sätet men kan monteras i bagageutrymmet om det behövs utrymme.

Systemet innehåller ett platt aktivt aluminium Subwoofer-låda med 8 ”woofer plus 2-kanals förstärkare. Två 3-tums satellithögtalare i mitten av diskanthögtalare i gjutna metallhöljen. RCA- eller högtalarnivåingång (2 kanaler). Inbyggda justeringar inkluderar separat förstärkningskontroll för tvåkanals förstärkare och subwoofer, högpassfilter för satelliter, subsoniskt filterbasförstärkning och lågpassfilter för subwoofern.

Har automatisk ström på om du använder högtalarnivåingångar.

De 2 RCA-ingångarna kan och brukar användas AUX-inkoppling av Smartphone för att kunna spela musik direkt från den. Genom AUX kan även BLUETOOTH-adapter kopplas in och därigenom så får ni ett helt system utan Stereo.

Ni använder alltså SYSTEM1 tillsammans med telefon endast, för att få ett enkelt, komplett dolt system i ert fordon. För radiomottagning i ett sådant system så laddar ni bara ner en app med radiokanaler till telefonen, då har ni digital störningsfri radiomottagning utan att behöva någon antenn på ert fordon.

Passar utmärkt till: Bil, Båt, Husbil, Husvagn, Grävmaskin, Traktor, Tröska eller vad ni kan komma på.

Förstärkareeffekt: 150 watt, 8” subwoofer / 2×50 watt, mellanregister/diskant.

Andra kunder gillade också

Titel

Till toppen