Hem/Webbshop/Custom Autosound/Retro stereo/1974-1982 Granada USA-630

1974-1982 Granada USA-630

Art. nr: CAM-GRA-74-82-630

Till denna bil behöver vi mer information om storleken på ditt original-uttag i instrument brädan. för att kunna leverera en radio.

För att skriva ut mallen tryck på knappen: ”LADDA NER/SKRIV UT MALL” nedanför produktbeskrivningen, Fyll i  och skicka den till oss!

Har du några frågor eller funderingar så kontakta oss!

4500 kr

Slut i lager

Custom Autosounds USA-630 är utformad för att ge det bästa inom ljudteknik paketerat i ett klassiskt bilstereoutseende. Den passar ditt fordons instrumentering utan att några ändringar krävs. Den har utformats med en ram som innehåller din bils tillverkarlogotyp (Buick, Cadillac, Chevrolet, Ford, Pontiac, Oldsmobile, Mercury, Mustang) samt stora OEM-knappar för att komplettera ditt instrument. När det gäller elektronik har USA-630 moderna funktioner som en USB-ingång för flash-enheter för uppspelning av MP3 / WMA, iPod, samt AUX. Inbyggd EQ. När den är ansluten till dessa enheter kommer radions digitala display att visa artist, sång, albumtitlar och tillåta sångnavigering genom själva radion. USA-630 är kompatibel med vår BLUKIT (adapter) som möjliggör streaming av Bluetooth-musik från din aktiverade telefon samt handsfree-mobilsamtal via bilens högtalare och BLUKITs inbyggda mikrofon. Med inbyggd effekt på 4×65 watt klarar den att driva ett komplett högtalarsystem, men innehåller dessutom fyra RCA Pre-outs om mer effekt önskas via extra förstärkare. För oss som gillar det bästa ljudet så är ju såklart musik via CD fortfarande högre standard på ljudet än via Bluetooth eller AUX. Vill ni ha det bästa ur er ljudanläggning så komplettera med vår CD1-enhet, en enkel-CD med litet mått som enkelt kopplas ihop med 630-radion och styrs genom reglagen på radion. Klassisk stil med dagens ljud och prestanda som kompletterar ditt veteranfordon på ”rätt sätt”.

LADDA NED/SKRIV UT MALL

Andra kunder gillade också

Titel

Till toppen